SINDICALISTES PER LA SOBIRANIA

Bloc referenciat de Sindicalistes x la Sobirania. El web de referència és www.sindicalistesperlasobirania.cat

30 de novembre del 2007

Sindicalistes per la Sobirania s´adhereixen a la Manifestació de dissabte reclamant unes millors infraestructures


Sindicalistes per la Sobirania, plataforma que agrupa sindicalistes dels diversos sindicats catalans (CCOO, CGT, IAC, Intersindical-CSC, UGT de Catalunya, USTEC) s´adhereix a la manifestació convocada per la Plataforma pel Dret de Decidir, demà dissabte reclamant unes "infraestructures dignes" per Catalunya.
La manifestació del dia 1 de desembre no ha d´èsser una simple escenificació de la justa indignació dels ciutadans de Catalunya, també hauria de ser una expressió ferma i decidida de la nostra voluntat de fer-nos grans, d'exigir la llibertat de poder prendre les decisions, per poder exigir als nostres governants responsabilitat en la gestió d'aquesta voluntat popular.

Els sindicats catalans no es poden quedar en la defensa passiva i discreta de la sostenibilitat i el transport públic. Ara més que mai cal que liderem conjuntament amb d''altres organitzacions de la societat civil la defensa del transport públic i d'una mobilitat sostenible planificada i coordinada des de la proximitat.

Ara més que mai, hem d´exigir uns transports públics dignes per les treballadores i treballadors catalans.

Representants de Sindicalistes x la Sobirania, (amb destacats sindicalistes i dirigents de la I-CSC, CCOO i de la UGT), aniran a la capçalera de la manifestació formada per membres de la societat civil.

És possible que el vostre navegador no pugui visualitzar aquesta imatge.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici